IFA-International_furniture_Agency-meubels-meubelen-zetels-tafels-Linea-4

Zorgvuldig esthetisch en functioneel onderzoek

Alta produceert en verkoopt moderne keukensystemen die het resultaat zijn van een zorgvuldig esthetisch en functioneel onderzoek.
In 1985 werden de eerste modulaire keukens van Alta geproduceerd in Budoia, Friuli-Venetië. In 1996 werd de productie overgebracht naar Gorgo Al Monticano, Treviso, waarna in 2017 een nieuwe productielocatie werd opgericht in San Vito al Tagliamento.

‘Sistema 22’, een uniek geïntegreerd systeem van deuren en afwerkingen, werd in 2016 in het leven geroepen.

In een constante zoektocht naar en een continue aandacht voor de gebruikte materialen streven zij ernaar een product te bekomen dat in lijn is met internationale trends. Hiervoor werken ze met gespecialiseerde retailers, architecten en ontwerpers. Een geautomatiseerde industrie volgens de modernste productiecriteria en technologieën wordt aangevuld met een creatieve afdeling waar het product handmatig verwerkt wordt om het nog meer aan te passen aan elke persoonlijke behoefte.

 

/ Naar de website

Project in de kijker: NIVARIA - ZEEBRUGGE

Zon, zee en zalig genieten in nieuwbouwresidentie Nivaria!
Bent u op zoek naar uw nieuwe thuis of een modern tweede verblijf? Dan kunnen wij u de hoogstaande appartementen van Residentie Nivaria voorstellen. Van gezellige 1-slaapkamerappartmenten tot prachtige penthouses met een subliem zicht, deze nieuwbouwappartementen zijn gelegen aan de jachthaven en dichtbij de bruisende oude vismijn.
Een groot zonneterras, veel lichtinval en een gevoel van ruimte laten u in deze moderne appartementen helemaal tot rust komen.
Er is de mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse parkeerruimte.

ALTA CUCINE richt huis in van Lady Gaga in New York

Bron: DailyMail
Lady Gaga geeft 30 miljoen dollar uit in een chique herenhuis in Chelsea met een zwembad, een wijnkelder, een thuisbioscoop en een prachtig uitzicht op New York.

/ Lees meer